Leverandører

Vi har en rekke leverandører som gir deg stor valgfrihet i kvalitetsprodukter. Ta en titt gjennom listen for å se hvilke vi samarbeider med og hva de tilbyr.

Gå til kontakt-skjema

 • bomann
  Les mer ved å se gjennom bomann sine sider her.

     bomann leverer varer innen:

  Garderober,
 • Bosch

   

  Vi har et stort utvalg innen Bosch Professional.

  Kom gjerne innom for å se utstillingen vår!


  Les mer ved å se gjennom Bosch sine sider her.

     Bosch leverer varer innen:

  Verktøy,
 • Corinor

   

  Corinor AS ble etablert i 1984 og er idag Nordens største leverandør av skreddersydde Corian-innredninger. I tillegg produserer de skreddersydde benkeplater i heltre. Alt er ordrebasert og skreddersøm. Lang erfaring, solid kompetanse og håndverkstradisjoner i samspill med moderne produksjonsutstyr, har sikret langvarige og gode kunderelasjoner – og jevnt tilsig av hyggelige, nye kunder.


  Les mer ved å se gjennom Corinor sine sider her.

     Corinor leverer varer innen:

  Benkeplater,
 • Diplomat

  Diplomat produserer og selger høykvalitetsdører både for privat- og entreprenørmarkedet i Sverige og Norge. Deres dører produseres i en av Europas mest moderne dørfabrikker i Bankeryd, Småland. Produksjonen er helautomatisk, og det viktige malings- og lakkeringsarbeidet utføres av industriroboter. Sluttkontrollene utføres dog alltid av mennesker. Resultatet er at Diplomat kan garantere at dørene i vårt sortiment er trygge, holdbare og stilsikre.


  Les mer ved å se gjennom Diplomat sine sider her.

     Diplomat leverer varer innen:

  Dører,
 • Essve

  ”Det er trygt, sikkert og enkelt å velge ESSVE som leverandør av innfestningsløsninger”

  ESSVE er markedsledende i Norden til bygg- og verkstedsindustrien. Med over 40 års bransjeerfaring kan vi tilby våre kunder trygge og sikre løsninger på en smart og enkel måte. Vi er 225 ansatte i ESSVE og vi har kontorer i ni land. Hovedkontoret ligger i Kista, Stockholm og sentrallageret er lokalisert i Ulricehamn. Vi har ingen egne utsalgssteder, men benytter oss i all hovedsak av vårt forhandlernettverk. Fra sentrallageret leverer vi produkter til samtlige eksportmarkeder. ESSVE Norge har 23 ansatte og en omsetning på ca 250 millioner


  Les mer ved å se gjennom Essve sine sider her.

     Essve leverer varer innen:

  Verktøy,
 • Fjerdingstad
  Les mer ved å se gjennom Fjerdingstad sine sider her.

     Fjerdingstad leverer varer innen:

  Vinduer,
 • Fjordal parkett

   

  En verden full av muligheter…

  Oscar Peschard Co Norge (OPC) har lange tradisjoner med import av handel. Vi ser klare fordeler ved at vi holder til på Sørlandet – nær markedet av Europa. Vi benytter oss flittig av dette i forbindelse med import av parkett.

  OPC er medlem av EFPI (European Federation of Parquet Importers), noe som gir våre kunder nødvendig trygghet for kvaliteten på våre produkter.

  Les mer på: fjordal.no


  Les mer ved å se gjennom Fjordal parkett sine sider her.

     Fjordal parkett leverer varer innen:

  Gulv,
 • Frekhaug

  Frekhaug vinduet har spesialisert seg på å produsere profilerte, trebaserte vinduer for det norske markedet. Deres kvalitet oppfyller moderne husstanders krav til energieffektivitet, vedlikehold og sikkerhet. De produserer for privatkunder så vel som for det profesjonelle markedet.


  Les mer ved å se gjennom Frekhaug sine sider her.

     Frekhaug leverer varer innen:

  Vinduer,
 • Grandal

   

  Grandal Trevare AS feiret 25-års jubileum i 2000.

  Fra en beskjeden mann/kone bedrift i et enkelt kjellerlokale med produksjon av vippeporter til dagens toppmoderne lokaler i naturskjønne omgivelser ved Kjøpmannsvik.
  Bedriften kan takke kvalifiserte medarbeidere og moderne maskiner og utstyr for at bedriften i dag er ledende på sitt område.

  Grandal Trevare AS er fortsatt en familiebedrift der håndverkstradisjonene tas godt vare på. I tillegg til produksjonen som omfatter det meste av garasjeporter med matchende dører i tre, importeres og lagerføres isolerte stål garasjeporter fra USA.
  Fra Tyskland importeres Gran-O-Matic automatiske portåpnere som er blitt et kjent produkt. Fra fabrikken i Høvåg, ca. 25 km øst for Kristiansand v/E-18, går det ukentlige leveranser med egen bil til kunder langs E-18 mot Oslo og østlandsområdet.
  Vestlandet og kysten nordover blir ekspedert via båt. Indre deler av Norge med bil. Markedet utvides stadig og bedriften er nå i gang med eksport bedriften er nå i gang med eksport.


  Les mer ved å se gjennom Grandal sine sider her.

     Grandal leverer varer innen:

  Garasjeporter,
 • H-vinduet Fjerdingstad

  H-vinduet Fjerdingstad AS har i mer enn 60 år produsert kvalitetsvinduer og dører i tre. I tillegg til H-vinduet produserer de også andre kvalitetsprodukter som skyvedøren skyv-tett og foldedør.


  Les mer ved å se gjennom H-vinduet Fjerdingstad sine sider her.

   

 • Harmonie

  Harmonie Norge AS er et selskap som tilbyr flere anerkjente varemerker. Deres freseteknikker for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over 20 år. Harmonie har sin produksjon av dører i Sverige, hos en av Sveriges største dørfabrikker.


  Les mer ved å se gjennom Harmonie sine sider her.

     Harmonie leverer varer innen:

  Dører,
 • Hörmann

  Hörmann-gruppen er Europas ledende tilbyder av bygningskomponenter som porter, dører, karmer og portåpnere. Siden oppstarten i 1935 har de produsert over 15 millioner porter og levert dem i hele verden. Hörmann-portene leveres i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden NS-EN 12604, med fingerklem-sikring, sideinngrepssikring, fallsikring og andre sikkerhetsinnretninger uten tillegg i pris. Alle Hörmann-portene kan selvsagt utstyres med portåpner.


  Les mer ved å se gjennom Hörmann sine sider her.

     Hörmann leverer varer innen:

  Garasjeporter,
 • ID-Lock

  Smart, elektronisk dørlås
  for ettermontering


  Les mer ved å se gjennom ID-Lock sine sider her.

     ID-Lock leverer varer innen:

  Dører,
 • Kährs parkett

   

  Et globalt selskap med sterke røtter i Sverige.

  Kährs er en av Europas ledende produsenter av tregulv. Med mer enn 150 år i bransjen, er det også en av de eldste – i tillegg til en av de mest innovative, med en tradisjon for å introdusere banebrytende tregulvteknologi.

  Gulvene deres finnes i hjem, på kontorer, i butikker, hoteller, konsertsaler, teatre og sportsarenaer fra Kina til USA. Men de har fortsatt hjertet, produksjonsanlegg og hovedkontor i den lille byen Nybro i Småland i Sør-Sverige, der Kährs ble grunnlagt i 1857. Ettersom de bor, arbeider og leker i nærheten av fabrikken, er det viktig for dem å holde produksjonen så ren som mulig.


  Les mer ved å se gjennom Kährs parkett sine sider her.

     Kährs parkett leverer varer innen:

  Gulv,
 • Kloppen

  Det ligger i detaljene.

  40 års erfaring med produksjon av innvendige fyllingsdører har gitt Kloppen Trevare erfaring om at detaljer som hengsler, oppbygging av dørblad o.l. er helt avgjørende for at en dør skal fungere godt i mange år.

  Etter alle disse årene har vi fortsatt kompetansen i bedriften.


  Les mer ved å se gjennom Kloppen sine sider her.

     Kloppen leverer varer innen:

  Dører,
 • LG Dører

  LG Agenturforretning AS ble etablert i 1989, med senere navneendring til LG Quick-Lager AS. De server proffmarkedet over hele landet med alt av dører, vinduer og tilbehør.


  Les mer ved å se gjennom LG Dører sine sider her.

     LG Dører leverer varer innen:

  Dører,
 • Luna

   

  Luna Verktøy & Maskin

  Verktøy og maskiner av høy kvalitet trengs for at de fleste bedrifter skal kunne fungere knirkefritt. Med markedets bredeste sortiment av sterke varemerker og konsepter innen verktøy og maskiner, med tilhørende rådgivning og tjenester, gjør vi kundenes hverdag enklere, sikrere og mer lønnsom. Luna er representert i 8 land samt gjennom vårt distributørnettverk Toolstars i ytterligere 20 land. Vårt produktspekter kan du finne hos din lokale forhandler.


  Les mer ved å se gjennom Luna sine sider her.

     Luna leverer varer innen:

  Verktøy,
 • Lyssand

  Lyssand Treindustri AS er en bedrift som produserer vinduer og dører under merkenavnet Lyssand. Alle produksjonsprosesser er underlagt en kvalitetskontroll som sikrer et sluttprodukt av ypperste standard. For deg som kunde er dette en garanti for at vinduet/døren har de rette mål og den kvalitet som kreves for å fungere perfekt sommer som vinter – år ut og år inn.


  Les mer ved å se gjennom Lyssand sine sider her.

     Lyssand leverer varer innen:

  Vinduer,
 • Løken Trevare

  Løken Trevare sin visjon er å være en ledende leverandør av energibesparende vinduer og dører til det norske markedet. De har hatt en jevn vekst siden starten av 1988 og har de siste årene gjennomført en betydelig utvidelse av produksjonsarealet og modernisering av maskinparken. Løken Trevares lange erfaring fra bransjen skal bidra til å sikre deres kunders krav til kvalitet.


  Les mer ved å se gjennom Løken Trevare sine sider her.

     Løken Trevare leverer varer innen:

  Vinduer,
 • MesterVindu

  MesterVindu kan tilby vinduer i både moderne og klassisk stil, med spesielle tilpasninger og utførelser. De kan også levere vinduer i gammelstil etter mål.


  Les mer ved å se gjennom MesterVindu sine sider her.

     MesterVindu leverer varer innen:

  Vinduer,
 • NorDan

  NorDan har dører og vinduer i årene, og lange tradisjoner for kvalitet. Helt siden etableringen i 1926 har de produsert innovative produkter av høy kvalitet med trevirke som viktigste råvare. Selv om mye har skjedd innen produksjonsteknikker måler de fortsatt seg selv på kvaliteten på håndverket de leverer.


  Les mer ved å se gjennom NorDan sine sider her.

   

 • Nordic

  Med Nordics kompetanse og produksjonsutstyr, er det kun kreativiteten som setter grenser for dørens designmessige utforming.

  Dersom du bor i en leilighet er dette døren for deg.

  O. Johansen & Sønner ordner alt fra måltagning til døren er ferdig montert.


  Les mer ved å se gjennom Nordic sine sider her.

     Nordic leverer varer innen:

  Dører,
 • Rival

  Rival tilbyr nye og spennende løsninger innenfor garderobesegmentet. Rival AS ble stiftet i 1993 av Birger Grønland, mangeårig garderobemann med bred erfaring fra både inn og utland. Det som startet med salg av egenutviklede aluminiumsprofiler og tilhørende hjulsystemer, har gjennom hard og målrettet jobbing utviklet oss til å bli en fullverdig produsent av komplette garderober.


  Les mer ved å se gjennom Rival sine sider her.

     Rival leverer varer innen:

  Garderober,
 • Røros vinduet

  Røros vinduet kombinerer gammel byggeskikk og håndverkstradisjon med moderne teknologi.

  Selv om Røros Vinduet er laget etter gamle dagers idealer, er hvert vindu en riktig blanding av tradisjon, teknologi og håndverk. Slik blir kvaliteten vår jevnt høy på alt vi lager, og du får mest igjen for investeringen. Å lage vinduer er en spesiell utfordring i Norge.

  Tross varme, kulde og fuktighet skal vinduene dine holde tett og fortsatt se pene ut i årevis. Røros Bruk har 25 års erfaring og stor kunnskap for å takle disse utfordringer. Vi velger kun de beste materialer til produksjon, og beslag og tilbehør er utviklet i takt med våre erfaringer. Velger du Røros Vinduet får du kvalitet som viser sin styrke over hele det værharde Norge.


  Les mer ved å se gjennom Røros vinduet sine sider her.

     Røros vinduet leverer varer innen:

  Vinduer,
 • Saxi

  Foldedører tette eller med glass kombinerer det praktiske med det eksklusive. Du får foldedørenes unike fleksibilitet og plassbesparende egenskaper sammen med et vakkert utseende.

   


  Les mer ved å se gjennom Saxi sine sider her.

     Saxi leverer varer innen:

  Dører,
 • Scanflex

  Nybygging eller modernisering – valget av dører er vesentlig for å skape husets egenart. Gjennom dørseriene Trend, Saga og Classic har Scanflex utviklet kvalitets innerdører som ivaretar de gamle håndverkstradisjonene – tilpasset de forskjellige hustyper og mennesketyper.


  Les mer ved å se gjennom Scanflex sine sider her.

     Scanflex leverer varer innen:

  Dører,
 • Sika

  Sika At Work


  Les mer ved å se gjennom Sika sine sider her.

     Sika leverer varer innen:

  Verktøy,
 • Solarlux

   

  Les mer ved å se gjennom Solarlux sine sider her.

     Solarlux leverer varer innen:

  Vinterhager/Sommerstue,
 • Trevaren

  Lager Norges fineste dører.
  Ta med tegning av din drømmedør til oss!


  Les mer ved å se gjennom Trevaren sine sider her.

     Trevaren leverer varer innen:

  Dører,
 • TUNdøren

  De første Tun-dørene så dagens lys allerede i 1968, og vi har derfor meget lang erfaring med ytterdører. Dagens produksjon, som nå foregår i flere land, bygger på våre erfaringer gjennom over 40 år. Ytterdøren er et viktig element for å gi et godt førsteinntrykk. Derfor er Tundøren det rette valget for det lille ekstra.


  Les mer ved å se gjennom TUNdøren sine sider her.

     TUNdøren leverer varer innen:

  Dører,
 • Velux takvinduer

   

  Et komplett system

  VELUX tilbyr et komplett system som gjør det lett å planlegge innbyggingen av takvinduet.

  Optimalt dagslys, frisk luft og fritt utsyn er kjernen i enhver god VELUX løsning. For å få den optimale løsning til din bolig, skal det tas høyde for en rekke forskellige faktorer. Vi råder deg til nøye å overveie de forskellige aspekter, før du påbegynner konstruksjonsarbeidet. Det vil ofte være en god idé å rådspørre en arkitekt eller håndverker for å få best mulig resultat.  Vår veiledning kan hjelpe deg til å ta veloverveide beslutninger og velge den VELUX løsningen som passer dine behov.

  Ønsker du å forbedre din nåværende VELUX løsning?

  VELUX tilbyr forskellige service og et stort utvalg av ekstra tilbehør, som kan hjelpe deg til å få det beste ut av din VELUX løsning.  Kontakt oss dersom du trenger råd til utskifting eller utvidelse av din nåværende VELUX løsning.


  Les mer ved å se gjennom Velux takvinduer sine sider her.

     Velux takvinduer leverer varer innen:

  Vinduer,

Kom i kontakt

Våre åpningstider

Man - onsdag: 07:30 - 17:00

Torsdag: 07:30 - 20:00

Fredag: 07:30 - 16:00

Vaskebekkveien 12, adkomst via Heggveien, 3440 Røyken